Nejnovější recenze ze sekce Tenisové tašky
Velice praktické kapsy a přihradky
- Dobře sedí na zádech
- krásný tenisový batůžek pro velké děcko, zároveň i pro malou osmiletou slečnu, prostě super.
- nemám co vytknout
- lehky
- velmi praktický
- dobře vypadá
Donedávna jsem běhal na squash do sportovního centra, které mám kousek od mého bydliště, s obyčejným batohem a dvěma raketami v ruce. Zkoušel jsem sice dát rakety do batohu, ale při běhu se pohybovaly a velmi rychle rozepnuly zip. S batohem Babolat nic takového nehrozí, navíc rakety jsou chráněné před případným deštěm. Díky polstrovaným popruhům s hrudní přezkou se mi s ním neběhá vůbec špatně. A hlavně mám volné ruce.
Batoh je spíš menší, nemá ani boční kapsy, ale vše, co potřebuji na squash (litrová skleněná láhev na pití, boty, míčky), se tam bez problémů vejde. Pro boty není vyhrazený samostatný oddíl, výrobce pro ně přiložil vak. Po dvou týdnech používání zatím nemám batohu co vytknout.
- Kvalitní materiál
- Dobrá velikost
perfekní bag, potřebuji sebou mít spoustu věcí a do bagu se mi vše pohodlně vejde
- Bag má krásnou barvu, je velice prostorný, krasne drzi tvar.
- Kvalitní zpracování , lehký
moc pěkný
- Optimální velikost, při jízdě na kole, na tenis.
- hodne kapes ,ulozneho prostoru
dostatečně velikost na všechny důležité věci, jen bych ocenil i 1 malou kapsičku navíc na oddělení drobnosti jako mobil, klíče, pěníze
tričko velmi příjemné
- Kvalitní materiál
- Taška na dvě až tři rakety+plus nějaké věci úplně akorát
- Hezký vzhled
- Super barvy a design
- Cena, design
- Kvalita provedení
Materiál tašky je tenký, nijak nezpevněný, taška nedrží jako na obrázku žádný tvar a hroutí se jako by to byl jen kus látky. Popruhy jednoduché, bez polstrování. Vše působí křehkým dojmem, že se taška protrhne, nebo popruhy nevydrží. Zip jde ztěžka používat, bojím se rychleji zapnout, aby mi nezůstal v ruce. Zkrátka laciné provedení. Může vyhovovat někomu, kdo nehodlá tašku moc používat a spíše v ní bude nosit pouze rakety (a ne oblečení, nebo další věci). Vracím zboží ve 14ti denní lhůtě a raději si připlatím za kvalitnější model.
skutečnost odpovídá popisu produktu
Taška je lehká a prostorná.
Velmi prostorná taška s dobře řešenými přepážkami.
Z nákupu jsem nadšený. Kvalitní madlo i kolečka.
Chystal jsem se na hory a nacpal jsem do ní snad i nemožné. Prostě za tu cenu super.
Zobrazuji 61 - 80 ze 204 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...11 Další »